Rıybak Gazilon 1. Sınıf Slytherin

Sihir Gücü : En Belirgin Özellikleri : Sulu Göz,Komik,Durgun Mesaj Sayısı : 1
 | Konu: Rıybak Gazilon Bina Kayıt. Paz Mart 21, 2010 5:19 pm | |
| Size Bir Kaç Soru Soralım:
1-)Hogwarts Eskpresini Nasıl buldunuz içinde yolculuk yaparken nelerden hoşlandınız yolculuğunuzda en çok hangi olayları beğendiniz?
-Çok etkilendim özellikle perondan geçerken kalbimin sesleri geliyordu hele birde hogwarts eskpresini görünce dahada heyacanlandım hayatım boyunca onun gibi treni görmedim çok güzeldi yolculuk her şey yolunda gitti doğa olaylarıda treni kaplıyordu.
2-)İlk olarak yapmak istediğiniz sihir nedir,ve niçin onu yapmak istersiniz?
-Görünmezlik sihiri yapmak isterim sebebi bazen başkalarından korkuyorum o han görünmez olmak çok istiyorum.
3-)Okulda bir hırsızlık olayı olsa vede siz bu konuda suçlu durumunda kalsanız cevabınız ned olurdu?
-Bence türüne bağlı bir şey her suçun bir telafisi vardır elbette hogwarts müdürleri afferderler,ben olsaydım bu durumda büyücü konseyinden ve tüm hogwarts'tan özür dilerdim.
Başvuru Forumu:
Öğrenci Adı:Wodi Walfon Yaş:15 Ülkesi:Rusya Sihir Hakkında Düşünceleri:Doğuştan her insanda olması gerekir en zor anımızda bizi kurtara bilir. Sihir Hakkında Deneyimi:Olmadı.
Hobileriniz:Yüzmek,Eğlenmek,Kitap Okumak |
|
Şeçmen Şapka Seçmen Şapka

Sihir Gücü : En Belirgin Özellikleri : Durgun,Kararcı,Seçici Evcil Hayvanı : Baykuş Patronus : Yarasa Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 75
 | Konu: Geri: Rıybak Gazilon Bina Kayıt. Paz Mart 21, 2010 5:21 pm | |
| Slytherin
1.Sınıf Slytherin |
|